Start2Move

Als jij ook fitter wil worden

Ons fitness concept Start2Move is gebaseerd op individueel maatwerk en beantwoordt aan jouw behoeften om te starten met sporten en het lang vol te houden.
Wil je in de beste vorm van je leven komen? Wil je misschien aan jouw probleemzones werken? Of misschien heb je besloten dat het tijd is om af te vallen? Wat je doel ook is, STAC KINESO staat voor je klaar met Start2Move!

Of je traint voor een marathon of werkt aan kracht en uithoudingsvermogen, of gewoon in vorm wilt blijven, wij geven je het maatwerkprogramma dat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je training zo gestroomlijnd en efficiënt mogelijk is.

De beweegcoaches van STAC KINESO hebben ervaring in alle facetten van fysieke fitheid, van krachttraining met vrije gewichten tot soepelheid en flexibiliteit door stretching en aangepaste grondoefeningen. Hierdoor oefen je efficiënt en in een veilige en aangename omkadering.

Je kan bij ons hiervoor volgende formules kiezen:
  • Fitheidsanalyse/intake
  • 5 beurtenkaart Personal Training (30 min./les)
  • 20 beurtenkaart Small Grouptraining (60 min./les)
  • Start2Move programma (1 fitheidsanalyse, 5 PT, 20 SGT)
STAC KINESO staat garant voor een evenwichtig oefenprogramma op maat waardoor zowel motivatie als richting geboden wordt. Hierdoor zorgen we ervoor dat je geen spier meer overbelast of verrekt terwijl je werkt aan gewichtsverlies, in vorm komt of wat je maar wilt.

STAC KINESO zorgt ervoor dat je jouw beweegdoelen effectief bereikt op een medisch verantwoorde manier.
Werkwijze

Intake en Fitheidsanalyse

Als het de eerste keer is dat je start bij KINESOfit beginnen we altijd met een intake met fitheidanalyse.
We gaan jouw doelstellingen na en testen jouw fysieke paraatheid. Aan de hand van deze resultaten stellen we een persoonlijk oefenprogramma op.
Voor de intake en fitheidanalyse dien je ongeveer 45 min. te voorzien.

5 Trainingen met Personal Trainer

Vervolgens wordt onder begeleiding van een Personal Functional Trainer jouw persoonlijk oefenprogramma uitgelegd en aangeleerd tijdens jouw persoonlijke trainingen.

Small Group Training

Na 5 individuele trainingen stap je over naar de Small Group Trainingen.
Hierin ga je zelfstandig aan de slag met jouw specifiek beweegprogramma, steeds onder deskundige begeleiding van een Functional Trainer in een kleine groep.

Opvolging

Tijdens de groepstrainingen beoordeelt de personal trainer het effect van de oefeningen en de vooruitgang van de fitheid.
Indien nodig worden er oefeningen aangepast of vervangen om zodoende het resultaat te maximalisren. Zo kan je aan de slag met een nieuwe uitdaging.
Goede afspraken maken goede vrienden
Als Personal Trainer werken we volgens een strak afsprakenschema. Iedereen heeft immers graag onze volledige aandacht bij het aanleren van zijn/haar oefenschema.

Heb je een afspraak met de trainer of neem je deel aan de Small GroupTraining, dan is vooraf reserveren een must. Dit kan hier via de PT-Tool of telefonisch alle werkdagen van 9:00 uur tot 20:00 uur.

Indien je niet aanwezig kan zijn voor de training, gelieve minstens 24u. op voorhand te annuleren. Er worden immers geen kosten aangerekend bij tijdige annulatie.